Geluid 

licht djVan los verhuur tot complete opbouw mogelijkheden. 

Alles wordt startklaar geplaatst, en ook weer  afgebroken.


Mobi Rental inhuren bij een ......

verjaardagsfeest - diploma uitreiking - examenfeest - modeshow - tuinfeest - congres - vergadering - carnaval - opening winkel / bedrijf  - oudjaarsavond - uitlichten objecten - themafeest - bruiloft - karaoke - evenementen - schoolfeest - personeelsfeest - sport evenement - en alle evenementen en/of feesten die wij vergeten zijn!


Geluid huren ....

Goed geluid op úw evenement is meer dan versterking. Een prettig volume en balans zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, ongeacht of er een DJ staat te draaien of wanneer u bezoeker bent bij een evenement. Graag zorgen wij er samen met u voor dat het evenement, waar u zo lang naartoe heeft gewerkt, een succes wordt door het maken van de juiste keuzes op het gebied van geluid.


Verlichting huren ....

Verlichting huren is essentieel als je een feest of event organiseert. Kies voor een strakke verlichting voor het uitlichten van een podium of bent je op zoek naar een bonte verzameling aan discolampen met spiegelbollen op jouw feest. Het is daarentegen natuurlijk ook mogelijk om één enkele lamp bij ons te huren. Door middel van LED verlichting maakt het mogelijk om veel verschillende kleuren te maken met maar één enkele lamp. 


Dj compleet huren ...

 Wij hebben een groot assortiment aan DJs die met stijl plaatjes in elkaar over kunnen mixen. Maar mixen is natuurlijk niet het enige wat een DJ doet, het publiek aanvoelen en het kiezen van de juiste platen is wat de sfeer maakt. Door een DJ in te huren weet je dat het goed komt met de sfeer. Een DJ is over het algemeen flexibel in wat voor een genre's deze draait, maar elke DJ heeft uiteraard een specialiteit. Afhankelijk van de ambiance die je zoekt is er een ruime keus aan DJs die in te huren zijn voor verschillende situaties. Het is belangrijk dat er bij het boeken van een DJ afspraken worden gemaakt over de apparatuur die meegenomen wordt, denk hierbij aan een live optreden.

DJ boeken vanaf € 395,- all-in ..... 

Geluidinstallatie incl. microfoon
Verzoeknummers aanvragen
Sfeerverlichting effecten
DJ tafel, afwerking stof, verlichting
Max. 5 uren / per 1 uur + € 37,50
Installeren en demonteren
Inclusief 50 km (+ € 0,85 per km)


Voordelig huren bij Mobi Rental

Gratis breng en ophaal service
Wij zetten alles startklaar, en bieden eventueel ondersteuning aan tijdens uw evenement.
Ook zorgen wij dat alles na afloop netjes wordt afgebroken.

Waarom bij Mobi Rental

  • 100% tevredenheid
  • 100% service
  • Korting bij regelmatige afname
  • Géén weekend tarief
  • Voordelig nachttarief