Presentatie-

techniekVan los verhuur tot complete opbouw mogelijkheden.

Alles wordt startklaar geplaatst, en ook weer  afgebroken.

Presentatietechniek

Naast geluid en licht worden ook beeld, video en projectiesystemen voor evenementen, feesten en partijen verhuurd. Naast beamers, schermen en TV’s kunnen we ook mixers, splitters en bekabeling voor u verzorgen en u daarnaast bijstaan met de techniek die uw presentatie ondersteunt. Heeft u bijzondere wensen met betrekking tot beeld, geluid en videosystemen? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk voorstel of advies. Beeldprojectie via beamer en scherm is alom bekend, maar niet altijd beschikbaar in een gewenste presentatieruimte. We hebben meerdere beamers in ons assortiment en tevens een ruime keuze in projectieschermen, afhankelijk van de gewenste grootte, de locatie en het budget. Bij de verhuur van video en projectie systemen wordt ook de benodigde bekabeling geleverd en is het altijd mogelijk om een stekkers of verloopstukken te ontvangen.

Ook voor het afspelen van video’s of presentaties voor een groter publiek zijn deze schermen perfect, omdat deze schermen uit alle hoeken een scherpe weergave van het beeld bieden. 


Naast beamers en schermen levert Mobi Rental ook alle beeld en video accessoires die u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan bekabeling, switches, splitters, verloopstukken, ophangbeugels en statieven. Ook op het gebied van trussen en rigging helpt Mobi Rental u graag verder. Wij denken graag met u mee om uw wensen op een zo goed mogelijke manier te kunnen verwezenlijken, neem contact op voor vrijblijvend advies.

Waarom bij Mobi Rental

  • 100% tevredenheid
  • 100% service  • Korting bij regelmatige afname  
  • Géén weekend tarief
  • Voordelig nachttarief