SOUND LIGHT VISION

Elk evenement is anders, maar meestal is het doel hetzelfde. U wilt iets op een indrukwekkende manier presenteren. Of het nu gaat om het presenteren van een nieuw product, verjaardag, uitreiking, modeshow, presentatie, meeting of een festival. Mobi Rental is uw partner voor de technische realisatie van uw evenement. Wij leveren dan ook apparatuur op het gebied van geluid, beeld, licht , decoratie en effecten. Door deze onderdelen met elkaar te combineren kunnen we de door u gewenste sfeer neerzetten. Wij bieden een ruim assortiment aan geluid, beeld en licht. Deze zijn gemakkelijk terug te vinden op onze website, maar ook via onze nieuwe Mobi Rental verhuur prijslijst 2017.01. Hierop kunt u alle artikelen vinden die wij verhuren, inclusief de benodigde informatie. Komt u er niet uit, mail of bel ons. 

 

ONZE NIEUWE RENTAL GIDS WORDT VERWACHT najaar 2020

SOUND

Bij geluid kunt u denken aan microfoons , kabels, subwoofers , speakers , statieven ,mengpaneel, eindversterkters, cd spelers en ga zo maar door.

 

Meer info zie onze vernieuwde  

 

Mobi Rental Price List 

 


LIGHT

Verlichting is zeer belangrijk , spots , movingheads, lasers , led armaturen , floodlight , lichtsturingen , of een eenvoudige stroboscoop zijn in ons assortiment te vinden.

 

Meer info zie onze vernieuwde

 

Mobi Rental Price List


VISION

Ook gemakkelijk te vinden in onze Mobi Rental Price List zijn onze , beamers , laptops , verschillende omvormers, kabels, lcd screen en projectieschermen.

 

Meer info zie onze Mobi Rental Price List


RIGGING

Voor een veilige en stevige constructie bij u evenement maken wij gebruik van onder andere statieven , truss systemen , takels en towers met beveiliging. 

 

Meer info zie onze vernieuwde Mobi Rental Price List


EFFECTEN

Wilt u iets extra's bij bijvoorbeeld een feest of opening, dan zijn een spiegelbol, rookmachine, sneeuwmachine, confetti en/of vuurwerk units tot een van de mogelijkheden.

 

Meer info zie onze Mobi Rental Price List


CURTIANS

Wij hebben verschillende keuzes uit gordijnen , backdrops , versieringen en aankleding , meestal kunnen wij elke idee waarmaken. 

 

Meer info zie onze vernieuwde Mobi Rental Price List


STAGE

Wilt u toch nog een stapje hoger staan, dat kan met onze in/outdoor podiumdelen in verschillende maten en hoogtes te huren, met als afwerking zwart doek bijvoorbeeld aan de zijkanten. 

 

Meer info zie onze Mobi Rental Price List


Alle prijzen zijn excl. 21% BTW en excl. kosten voor onderhoud, brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-afkoop- en brand-/diefstalregelingen.

Kunt u een verhuurartikel niet vinden, of wenst u meer informatie over één artikel. Aarzel dan niet om via onze info aanvragen pagina een email te sturen, bellen mag ook natuurlijk.

Download
Mobi Rental Verhuurvoorwaarden Sound Lig
Adobe Acrobat document 578.6 KB
Download
Mobi Rental Price List 2017.01.pdf
Adobe Acrobat document 1.7 MB

MERKEN IN ONS ASSORTIMENT