Klein opslagVanaf € 2,45 1m2 per week

Gratis ophaal / breng service u betaald dan alleen maar het aantal kilometers. 


Goederen opslag

Wanneer u gaat verhuizen naar een kleinere woning, dan is de kans groot dat u niet uw complete inboedel mee kunt verhuizen. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om het meubilair te verkopen of weg te geven, maar wat als u er nog niet uit bent wat ermee moet gebeuren? Maak in dat geval gebruik van een voordelige goederenopslag! 

Opslagruimte huren vanaf 2,45 euro per week 1m2

Goederenopslag begint bij  1m2, alles is natuurlijk afhankelijk van de goederen die u wilt opslaan. Wanneer het gaat om een paar verhuisdozen dan is 1m2 voldoende, maar wanneer u de complete inboedel wilt opslaan heeft u waarschijnlijk meerdere m2 goederenopslag nodig. Wij komen de goederen bij uw thuis ophalen en ook weer retourneren op elke gewenst moment. U betaald dan alleen de gereden kilometers.


Voor particulieren en bedrijven

Dat particulieren baat hebben bij inboedelopslag is duidelijk. Maar ook als bedrijf is het mogelijk gebruik te maken van goederenopslag. Heeft u bijvoorbeeld oude kantoormeubelen of kantoorartikelen die u op dit moment niet gebruikt? Het is zonde om deze in het kantoor te laten staan. Dit maakt niet alleen een slordig indruk op uw klanten of gasten, maar zorgt er ook voor dat de productiviteit van de medewerkers stijgt.

Goedkope opslag houdt in dat u de kantoormeubelen tijdelijk kan opslaan, zodat u dit op een later moment kunt hergebruiken. 

Kosten en betaling opslagruimte 

De kosten voor het huren van opslagruimte zijn vanaf 0,35 euro per dag 1m2. Uiteraard is de grootte van de goederenopslag bepalend. Een opslagruimte is al te huren vanaf een bedrag van gemiddeld €37,20,- per 4 weken 5m2. Wij sturen 1 x  per 4 weken een factuur, die dan binnen 14dagen betaald moet worden (particulier) , bedrijven hebben een 30dagen betalingstermijn.

Huurprijs is vanaf minimaal 1 week, erna per dag

 


Voordelen tijdelijke opslag

Het huren van een tijdelijke opslagruimte biedt diverse voordelen. Allereerst levert het opslaan u dit een hoop ruimte op in uw nieuwe woning. U hoeft uw zolder niet direct vol te zetten met goederen of meubels die u niet meer kan of wilt gebruiken.
Tegelijkertijd hoeft u er op deze manier nog niet afstand van te doen. Dit is zeker fijn wanneer het gaat om goederen met emotionele waarde, zoals bijvoorbeeld een erfstuk.

  • Uw goederen of kunst staan warm, droog en beveiligd opgeborgen.
  • U bespaart uzelf een hoop ruimte in uw nieuwe huis.
  • Gratis ophaal / breng service ( alleen per km 0,51 berekend)
  • U krijgt de tijd om zelf te bepalen wat er met uw spullen moet gebeuren.

Waarom bij Mobi Rental

  • 100% tevredenheid
  • 100% service  • Korting bij regelmatig afname 
  • Géén weekend tarief
  • Voordelig nachttarief